Om os

Danmark Vejret er en frivillig drevet vejrtjeneste, som giver informationer om vejret i Danmark og udlandet.

Den 26. maj 2008 startede Mike Madsen det, der nu er Danmark Vejret. I starten var navnet Hammel Vejret, og formålet var at give informationer om vejret til Hammel. Den 5. september 2010 blev navnet ændret til Favrskov Vejret, for at dække et større område. Det nuværende navn kom den 24. januar 2011 hvor Favrskov Vejret skiftede navn til det nuværende Danmark Vejret.

Danmark Vejret har til formål, at gøre vejret så nemt og overkommeligt at forstå som muligt. Vi vil gerne gå i dybden med det meteorologiske på et plan hvor alle kan være med. Samtidig har vi høj fokus på brugerne. Brugerne er for os rigtige vigtige, og vi gør en dyd ud af at de skal have medbestemmelse i de ting vi gør, da det er dem der bruger vores tjeneste.

Vi har gjort brugt af brugerne hjælp flere gange. Da vi sidste ændrede logo, var det brugerne der stemte omkring hvilket logo vi skulle bruge, og da vi førhen, som de eneste, navngav danske storme, var det brugerne der ud fra nogle forslag vi gav, bestemme hvad stormene skulle hedde.

Sociale medier

De sociale medier er vores vigtigste redskab til at kommunikere omkring vejret til mange på kort tid. Efterhånden kommer størstedelen af vores trafik fra de nyheder og vejrudsigter vi deler på de sociale medier. De sociale medier er i høj grad også det sted hvor brugerne kan fortælle os hvordan vejret er netop hvor de befinder sig, og være med til at dokumentere det via billeder og videoer, og på den måde gøre os klogere på de lokale vejrforhold.

Vi er aktive på følgende sociale medier:

Facebook: http://facebook.com/danmarkvejret

Twitter: http://twitter.com/danmarkvejret

YouTube: http://youtube.com/danmarkvejret

Instagram: http://instagram.com/danmarkvejret