5-døgnsprognose

5 døgnsprognose udsendt: Tirsdag den 27. marts 2018 kl. 04.20

I dag:

Mest skyet med nedbør rundt omkring, efterhånden mest som sne og der kan stedvis forekomme snefygning. Temp. falder til mellem 3 graders frost og 1 grads varme, og vinden tiltager og bliver jævn til hård omkring øst, ved kysterne stedvis op til kuling.

Onsdag:

Mest skyet og i den sydvestlige del af landet kommer det i løbet af dagen nedbør fra syd og sydvest, mest som sne eller slud, ellers holder det mest tørt. Dagtemp. fra lidt over frysepunktet til 3 graders varme. Om natten breder sig nedbøren lidt mod nord og nordøst til de centrale dele af landet, og der kan stedvis forekomme snefygning. Temp. fra lidt over frysepunktet til 3 graders frost. Vinden bliver hele døgnet jævn til hård omkring øst, ved kysterne stedvis op til kuling, med kraftige vindstød.

Torsdag:

I Nordjylland mest tørt og mulighed for lidt sol, ellers skyet med sne eller slud de fleste steder, og på Bornholm risiko for snefygning. Dagtemp. op mellem 1 og 4 graders varme, lunest mod nord. Jævn til frisk vind fra øst og nordøst, ved kysterne stedvis op til hård vind eller kuling. Om aftenen og natten først skyet og i de sydlige egne endnu stedvis sne og slud, men efterhånden tørt og især mod nordøst til dels klart vejr. Temp. ned mellem 5 graders frost og frysepunktet, og vinden aftager og bliver svag til jævn fra øst og nordøst.

Fredag:

I de nordlige og østlige egne lidt eller nogen sol, ellers mest skyet men overvejende tørt. Dagtemp. op mellem 1 og 5 graders varme, om natten ned mellem 3 graders frost og frysepunktet. Svag til jævn vind fra omkring øst, der om natten tiltager op til frisk vind ved kysterne.

Lørdag:

Tørt med nogen eller en del sol, til natten kommer der skyer sydfra og efterhånden måske slud eller sne over de sydligste egne. Dagtemp. op mellem 2 og 5 grader, og nattemp. ned mellem frysepunktet og 5 graders frost. Let til frisk vind fra øst og nordøst, ved Østersøen en overgang stedvis op til hård vind.